Frederikssund Musikskole

FREDERIKSSUND SKOLER UNDER OMBYGNING

 

I løbet af dette skoleår skal Frederikssund skolerne Marienlystskolen og Falkenborgskolen ombygges.Desuden er der opstået problemer med bygning F på Falkenborgskolen, hvor vi normalt afholder en del sammenspilsundervisning. Desuden har vi måttet forlade vores lokale på Nyvej i Skibby, så al undervisning i Skibby foregår nu på Marbækskolen.
Det giver naturligvis en del udfordringer til Musikskolens lokaleplanlægning på disse skoler.
Ydermere skal vi i Musikskolen ruste os til at der vil forekomme lokaleændringer i løbet af året på de to ombygnings-skoler.

Det skal nævnes, at der på alle skoler er stor forståelse for Musikskolens særlige forhold, og at det tekniske personale på både Marienlystskolen og Falkenborgskolen som sædvanligt lover os stor hjælp og godt samarbejde med lokalebookingen. Vi må derfor ruste os til et år med besværligheder i denne sammenhæng, menhold øje med hjemmesiden, sørg for, at Musikskolen altid har hjemmets relevante mobilnummer og personlige mail. Så skulle det være muligt til enhver tid at være informeret om, hvor undervisningen skal finde sted. - Vi håber, på jeres forståelse.