I næste uge, uge 16, spiller musikken på en anderledes måde i Musikskolen.

I stedet for den normale solo- og hold undervisning er der i planlagt forskellige musik- og sammenspils aktiviteter for eleverne. Emnerne spænder vidt fra små koncerter med og for Rytmusikhold og Spirekor over nodelære efter det såkaldte Music Mind Games princip, til bl.a. folkemusik, bodypercussion, blæser workshop, guitar workshop, "musik på computer" og Beethoven kursus. Sidstnævnte er bl.a. forberedelse til en tur i Koncerthuset, hvor eleverne skal overvære en generalprøve på Beethovens klaverkoncerter nr. 2 og nr. 4 med DR SymfoniOrkestret og pianisten Leif Ove Andsnes.

Det er den sædvanlige stab af Musikskolens lærere, professionelle musikere og musikpædagoger, der i samarbejde har planlagt disse forskellige aktiviteter, og har givet den enkelte musikskoleelev personlig vejledning i, hvilke aktiviteter, der passer til lige netop ham/hende. Derfor er alle forudsætninger til stede for en lærerig, udviklende og sjov Anderledesuge.

Hvis man færdes i gågaden i Frederikssund torsdag d. 18.4. kl. 17.30 vil man kunne høre Musikskolens Blæserorkester trække op til streetparade, og er man tilfældigvis i Sillebroen samme dag lidt før, omkring kl. 17.15 vil man nok få sig noget af en overraskelse - mere skal ikke røbes her!!