Tilmeldingsbrochure til sæson 2009-2010 er på vej

Brochure 09-10

Musikskolen tilmeldingsbrochure til sæson 2009-2010 er kommet fra trykkeriet og sendes ud til alle nuværende elever i ugen efter påske. Samtidig deles den ud på alle folkeskoler i Frederikssund Kommune samt på Frederikssund Private Realskole, og den kan fås i alle daginstitutioner, på bibliotekerne og ved henvendelse til musikskolens kontor. I løbet af den kommende uge bliver alle oplysninger desuden opdateret på musikskolens hjemmeside, hvor man fra fredag d. 17. april også kan downloade en tilmeldingsblanket.

Det er ikke muligt at tilmelde sig hverken på telefon eller ved elektronisk udfyldelse af blanketten. Dog kan den udfyldte og underskrevne blanket scannes ind og fremsendes som mail.

Tilmeldingsfristen til næste sæson er torsdag d. 14. maj. Elever, som tilmelder sig efter denne dato må forvente at komme på venteliste, også selv om de går i musikskolen i forvejen.

Det er vigtigt, at man også tilmelder sig det orkester, sammenspilsgruppe, hørelærehold og/eller kor, man ønsker at være med i. Tal med din musikskolelærer eller ring til musikskolens kontor, hvis du er i tvivl! Kun hold, som har tilstrækkeligt antal tilmeldinger ved fristens udløb kan forventes oprettet, og det er jo ærgerligt, hvis holdet ikke bliver til noget, fordi man ikke fik meldt sig til i tide!

Printet fra /Nyheder/Tilmeldingsbrochure-til-sæson-2009-2010-er-på-vej