Frederikssund Musikskole - sæson 2019-2020

Musikalske oplevelser for alle!

Tirsdag d. 30. april åbner Frederikssund Musikskole for tilmelding til sæson 2019-2020,
start sidst i august

Yderligere oplysninger ring tlf. 47 35 12 44

Undervisning i violin, cello, klarinet, guitar, klaver, slagtøj, sang, fløjte, trompet, kontrabas mm. Computer-musikproduktion, Singer-Song Writing, Kor, Legestue for forældre og børn. Bands og orkestre for alle niveauer.

I Musikskolen er der plads til fantasi og tid til fordybelse. Sammenspil giver fællesskab og der skabes venskaber for livet, når musikken spiller – ofte også på tværs af alder! Sammenspil er gratis for instrumentalelever.

Også for voksne

Musikskolens tilbud er for børn, unge og voksne.

Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, det er inspirerende – og godt for hovedet! Voksne over 26 kan benytte sig af Musikskolens tilbud ”Voksenkvarter”, der udbydes som instrumentalundervisning på alle instrumenter. Der er også sammenspil for voksne.

Tilmeldingsfristen er d. 27. maj.

Foto: Sandvær/Price

13. november 2019