19. november 2015

Musikskolen har tre tilbud i foråret 2016 til forældre eller bedsteforældre,

der gerne vil gå til musik med deres barn

For babyer 1-12 måneder

Musikalsk samvær mellem den voksne og babyen under ledelse af en musikpædagog. Stimulering af babyens medfødte musikalitet. Gamle børnesange bliver genopfrisket og suppleret med nye sange og rytmisk bevægelse, og der gives idéer til musik og leg til dagligdagen.

12 uger – Start 14. januar– 582 kr.Undervisning på Falkenborgskolen - Bakkebo, Cirkelinesalen - torsdag kl. 14.00 - 14.45 Lærer: Katrine Munk Rasmussen

Musikalsk legestue tumlinge 1½-3år

Musik-og sanglege; bevægelse i takt til rim og rytmer, der stimulerer barnets medfødte musikalitet og udvikler motorik og sprog

1 voksen pr. barn, max. 12 børn på holdet.

Undervisning på Falkenborgskolen - Bakkebo, Cirkelinesalen torsdag  kl. 16.10 - 16.55 15 uger - Start  14. januar – 640 kr. Lærer: Katrine Munk Rasmussen

Musikalsk legestue  3½ - 5 år

Musik-og sanglege, der stimulerer barnets motoriske og musiske udvikling og videreudvikler sproglige og sociale færdigheder 1 voksen pr. barn, max. 12 børn på holdet.

Undervisning på Falkenborgskolen - Bakkebo, Cirkelinesalen torsdag kl. 17.00 - 17.45 15 uger - Start 14. januar – 640 kr.

Lærer: Katrine Munk Rasmussen

Tilmelding:

Er du helt ny elev i Musikskolen -tilmeld her
Er du tidligere elev i Musikskolen   -  tilmeld her

For gamle elever:
Når du kommer ind på siden skal du logge dig ind med brugernavn og kodeord.
Brugernavnet er de første 6 cifre i elevens cpr.nr.

og kodeordet er de sidste 4.

Hvis du har brug for hjælp til tilmeldeling så ring til Musikskolen på 47 35 12 44.