Onsdag d. 11. juni kl. 19 er der T drops and Friends i Elværket.

Musikskolens performancekor, T drops og sanglærer og musikskoleleder Gitte Grarup inviterer til en anderledes koncert sammen med nogle af deres musikalske venner.

Koncerten har form som en samlet forestilling med skønne sange, lækker lyd, fest, ballade og performance. Koret optræder med klassiske og rytmiske korsatser og med musik fra Grease og af Backstreet Boys.
Blandt de venner, der kommer forbi i år er sangeleven Malthe Saunte Hansen, Musikskolens Pigekor og et rytmisk band bestående af nogle af Musikskolens lærere, guitaristen Anders Buhl Holst-Jensen og bassisten Claus Kaarsgaard samt Musikskolens trommeelev Kristoffer Kisling.

Koncerten starter kl. 19, men kom i god tid, for publikum får en lille forfriskning før koncerten begynder!

Til T drops and Friends er der Entré: 25 kr. pr. person.

T drops backstage