Lørdag d. 6. juni kl. 14 er der Sommerkoncert med elever og lærere fra Frederikssund Musikskole.

Fire timers musik er der i vente, når Musikskolen på lørdag d. 6. juni holder årets store Sommerkoncert ved Elværket.

Koncerten består af cirka fire timers musik fordelt på fire koncerter, og første koncert starter kl. 14 i salen på Elværket.

Derpå følger en koncert i telt på Elværkets P plads, derefter en koncert i Frederikssund Kirke, og til sidst endnu en koncert i teltet.

Ved koncerten får man præsenteret hele Musikskolens store palet af sammenspil. Alle kor, orkestre, Rytmusik-hold, ensembler og BANDs spiller op og underholder.
Der vil også være mulighed for at høre et par af de viderekomne og meget talentfulde elever som solister.

Under koncerterne i teltet er der mulighed for at gå fra og til som publikum, mens dørene lukkes under koncerterne i salen og i kirken.

Der er gratis entré og Musikskolens Støtteforening sælger lækker hjemmelavet mad og kaffe og kage til yderst favorable priser.

Blæserorkestret i Tivoli

PR foto: Sandvær/Price Production:
FM Big Band under koncerten på Plænen I Tivoli tidligere på måneden.
FM Big Band kan høres live ved koncerten d. 6. juni
.