Frederikssund Musikskole

Musikskolens sommerkoncert 2012

Tirsdag d. 22 maj kl. 17 holder Frederikssund Musikskole den årlige sommerkoncert ved Elværket i Frederikssund.

Sommerkoncerten består af i alt fem 40 minutters koncerter, der finder sted skiftevis i Elværkets sal, i et stort telt på Elværkets P plads og i Frederikssund kirke, der ligger lige overfor Elværket.

Det er alle Musikskolens orkestre, sammenspilshold, strygerorkestre, blæserorkestre, slagtøjsorkestre, kor og BANDS, der underholder med rytmisk og klassisk musik fra sæsonen, der er ved at rinde ud. Der bliver også et uddrag af årets store orkesterprojekt, UNAVIDA, Jan Sommers fantastiske musikstykke om Mayaindianernes kalender, der stopper til december, et projekt, der løb af stabelen i april måned i samarbejde med fire folkeskoler fra Frederikssund kommune. Der var 270 medvirkende og stykket blev spillet tre gange for fulde huse i Gymnasiet. På sommerkoncerten er det Musikskolens pigekor og T drops, der synger nogle af de dejlige tekster akkompagneret af UNAVIDA orkesteret. Der bliver også mulighed for at høre forskellige solister ved de fem koncerter.

Støtteforeningen sælger lækker mad, te og kaffe i Elværkets café.
Der er gratis entré til alle de fem koncerter.

Tilmeldingsfristen til Musikskolens sæson 2012-13 udløber netop d. 22. maj, så man kan lige nå hjem til www.musikskolen.frederikssund.dk efter koncerten, hvis man endnu ikke har fået meldt sig til en af de mange muligheder om instrumental- og sammenspilsundervisning.