Frederikssund Musikskole

Tirsdag d. 27. maj kl. 17 afholder Frederikssund Musikskole årets store sommerkoncert

Sommerkoncerten består af fem koncerter af ca. 40 minutters varighed, og de finder sted i Elværket, i Frederikssund Kirke og i et telt sat op på Elværkets parkeringsplads.


Alle Musikskolens orkestre, BANDs, strygerskolen, ensembler, kor og børnerytmik hold vil optræde sammen med deres lærere, og der er mulighed for at høre både klassisk musik og danske sange, rock, pop, jazz og elektronisk musik.
Percussionation, Blæserorkesteret og FM Big Band giver smagsprøver på den musik, de lige har optrådt med i Tivoli, og T drops synger også med FM Big Band, som de også lige har gjort det fra Plænen i Tivoli.

Publikum får også mulighed for at høre T drops opføre sangene fra ferniseringen på Tøjhusmuseet i København, hvor koret sang i februar i anledningen af museets udstilling om 1864.

I teltet kan man høre 5-6 rockbands og et jazzband og der vil ind imellem også være solistisk optræden.

Der vil være uddrag af årets store UNAVIDA forestilling, som Musikskolen lavede sammen med tre af kommunens folkeskoler på gymnasiet i slutningen af april, og til dette uddrag får Musikskolen besøg af 4.a og 4.b fra Ådalens skole syd, som gæsteoptrædende.

Støtteforeningen sælger lækker mad, te og kaffe og der er gratis entré til alle koncerter.

Ved samme koncert vil man kunne få et eksemplar af Musikskolens folder for sæson 2014-2015, Den levende folder.
Folderen er den første i Danmark hvor en musikskole præsenterer sin kommende sæson med 11 billeder, der alle har en qr kode, via hvilken billederne kan gøres levende og i 11 film viser eksempler på hvad Musikskolen byder på.

 

 

Karavanen 2


Sandvær/Price Production