Frederikssund Musikskole holder Sommerfestival

Lørdag d. 15. juni kl. 14 i Elværket, Frederikssund

Frederikssund Musikskole afslutter en aktiv sæson med fire koncerter på én eftermiddag!

Der vil være masser af god musik og noget for enhver smag, når Musikskolens mange ensembler, orkestre, bands og dygtige solister sætter stemningen og inviterer til en kæmpe fest for musikken.

Kl. 14 starter festivalen i Elværks-salen med velkomst, lærerpræsentation og fællessang.

Derefter spiller nogle af Musikskolens yngste elever, og siden kommer FM Strygerorkester med et flot program.

Kl. 15, i et stort telt, der sættes op på Elværkets parkeringsplads spiller Musikskolens bands. Det er bl.a Shuffled Cards og The Furyons, der sætter strøm til.

Kl. 15.45 i Frederikssund kirken spiller nogle af Musikskolens klaverelever på orgelet - Blokfløjter, Guitarorkester, Tværfløjteensemble og Musikskolens Korskole er også repræsenteret og fire af de ældste strygerelever spiller strygekvartet.

Kl. 16.30 begynder sidste koncert i teltet og her kan man høre musik fra hele verden med Karavanen, Percussion Young Stars, Percussion All Stars, FM Blæserorkester og FM Big Band.

Kom og oplev Musikskolens alsidige musik-udfoldelse. Der er gratis entre og Musikskolens Støtteforening sælger forfriskninger og lækkerier hele eftermiddagen.

Foto: Sandvær/Price

Nora, Sigrid og Sandra øver med FM Strygerskole