Musikskolen sender endnu en sangelev til Talentkonkurrence

Rosa

Det er tredje gang Frederikssund Musikskole får en sangelev med til den årligt tilbagevendende nationale talent-konkurrence "Unge sangere", der finder sted 27.-30. marts i Midtjylland. Konkurrencens formål er at give unge sangtalenter mulighed for at vænne sig til konkurrence- og koncertsituationen, men hensigten er dog også, at de unge, der optages får nogle inspirerende dage i selskab med hinanden og med dommerne, der alle er professionelle musikere. Som dommere og lærere deltager bl.a sangerne Edith Guillaume og Søren Launbjerg samt pianisten Ulrich Stærk. For at styrke sangglæden og kreativiteten er der også korsang på programmet dagligt.

2 gange før er den tidligere sangelev i musikskolen, Mikkel Stellander blevet optaget til konkurrencen, og i år er det så den 20-årige Rosa Line Larsen, der er sluppet igennem til deltagelse.

Rosa har gået til sang i musikskolen i 6 år og har udviklet en smuk, varm sopranstemme, der synger både klassisk, rytmisk og musicalsange.

Ved konkurrencen har Rosa indøvet et flot repertoire bestående af en arie fra Händels Messias, "Green Finch and Linnet Bird", fra Sondheims musical "Sweeny Todd" (Senest kendt i filmudgaven med Johnny Depp i den mandlige hovedrolle) og den glade sang "Goodmorning Starshine" fra rockmusicalen Hair. Et blandet repertoire, som Rosa præsenterer for alle der har lyst at høre hende synge før hun drager af sted til Ikast og talentkonkurrencen, idet hun synger sit program på Elværket under Musikskolens cafékoncert tirsdag d. 23. marts kl. 19.

Ved samme koncert præsenteres andre af musikskolens elever, bl.a. klaver-, blokfløjte og strygerelever.

Der er gratis adgang.