Musikskolens sæson 2012-13

Så er der åbnet for tilmelding til sæson 2012-13 i Frederikssund Musikskole.

Frederikssund Musikskole byder velkommen til en ny sæson med tilbud om kvalificeret undervisning på eller lige ved samtlige skoler i kommunen!

Der er tilbud om instrumentalundervisning i en bred vifte af instrumenter: blokfløjte, saxofon, trækbasun, slagtøj, klarinet, guitar, violin, elbas og mange flere.

Musikskolen lægger stor vægt på, at eleverne hurtigst muligt mærker glæden ved at lave musik sammen, og derfor er der sammenspilstilbud for ethvert alderstrin.

For de mindste er der Legestue og Babymusik.

Elever i 0.-1. kan gå til Sang, spil og bevægelse og elever i 1.-2. kan gå til Rytmusik; begge tilbud er musikalsk leg og sammenspil.

Der er Musikkarrusel for 2. og 3. klasse med instrumental- og sammenspil hver gang.

Musikskolen har en velfungerende strygerskole, hvor samtlige strygerelever kan indgå i orkestre eller ensembler; der er blæserensembler, blæserorkester og FM Big Band til blæserelever og to slagtøjsorkestre til slagtøjs- og trommesætelever samt BAND-, guitar- og klaver workshops.

Og så præsenterer Musikskolen en ny korskole:
Der er nu tre Spirekor til børn i 0.-2. klasse
For 2. - 5./6. klasse er der to Pigekor og fra ca. 6. klasse tilbydes det nye T drops : kor, solosang og performance.

Her får pigerne udviklet sangstemmen, mens de samtidigt indøver et godt og naturligt forhold til dét at præsentere sig, såvel på scenen som andre steder, såvel alene som i fællesskabet med koret.

Musikskolen tilbyder igen seks faste BANDs til elever med interesse for rytmisk sammenspil. Og igen kører Rockkarrusellen for elever i 4. og 5. klasse, der gerne vil prøve kræfter med rytmisk musik. På Rockkarrusellen får eleverne både instrumental- og sammenspilsundervisning hver uge og indenfor samme sæson stifter de bekendtskab med de tre væsentlige instrumenter i bandet: elguitar, elbas og trommesæt.

Det er den sædvanlige stab af professionelle musikere og musikpædagoger, der formidler musik- og livsglæde videre til Musikskolens elever.