I uge 47 har vi haft Josephine på 14 år i praktik på Musikskolen. Josephine går i 8. klasse på Baunehøjskolen i Jyllinge. Hun spiller rigtig meget violin i sin fritid og har spillet violin i 10 år. Hun går hos Shannon Hawes i Albertslund. Når hun bliver lidt ældre, kan hun rigtig godt tænke sig at blive uddannet til musiker.

Josephine har fulgt Xenia i 4 dage, og har bl.a. været med til Xenia's undervisning af violinelever, med Musikpatruljen i Børnehaverne, på besøg i Musikkarrusellen, hvor hun har overværet alle tre instrumenter, violin, guitar og blokfløjte. Desuden har Josephine være med i Strygerskolen, hvor hun spillede med.

Vi håber, at Josephine har haft en god og lærerig uge.

Josephine skriver:

Kære Xenia.
Mange, mange tak for en fantastisk uge sammen med dig. Jeg har virkelig nydt det, og jeg synes, det har været sjovt at opleve livet som musikskolelærer. Det er i hvert fald et job, jeg godt kunne tænke mig. Jeg glædede mig hver dag til at tage af sted igen, og jeg havde ikke haft noget imod en uge mere.

Du og dine kollegaer har taget rigtig godt imod mig, og I har været rigtig gode til at forklare mig, hvad de forskellige ting handlede om. Jeg har virkelig nydt denne uge. Tusind tak!
Mange hilsner Josephine

Printet fra /Nyheder/Praktikant