Stadig plads til musikalske babyer

Nyt hold for babyer og forældre starter i september

Onsdag d. 2. september starter Frederikssund Musikskole igen babymusikhold for babyer under 12 måneder og deres forældre, og der er stadig plads til flere deltagere. Undervisningen finder sted i Kulturhuset Elværket i Frederikssund onsdage kl. 14-14.45.

Babymusik er ikke musikundervisning i traditionel forstand, men musikalsk samvær under ledelse en musikpædagog, og undervisningen kan bruges som inspiration til at fortsætte det musikalske samvær hjemme. Gamle børnesange vil blive genopfrisket og suppleret med nye, og forældrene kan hente idéer til, hvordan de selv kan finde på og improvisere med sang og bevægelse. Det er musikskolelærer Karin Havsager, der underviser på babyholdene.

Hver hold strækker sig over otte undervisningsgange, og tilmelding skal ske på en særlig folder, som fås på bibliotekerne eller ved henvendelse til musikskolen tlf. 47 31 58 04. Den kan også downloades fra www.musikskolen.frederikssund.dk

Det koster 375 for et barn og en voksen, og tilmeldingsfristen er 19. august. Deltagere fra andre kommuner er velkomne.

Printet fra /Nyheder/Plads-til-flere-musikalske-babyer-på-septemberhold