Nytårskoncert søndag d. 8. februar kl. 14.00 på Frederikssund Gymnasium

Musikskolens elever og lærere fylder en stor del blandt de medvirkende ved den kommende weekends Nytårskoncert på Gymnasiet med Frederikssund Symfoniorkester

En del af Musikskolens lærere udgør den kerne af professionelle musikere, der er en del af amatørorkestret, og efterhånden spiller en del af Musikskolens ældre elever med blandt strygere og slagtøj.
Medvirkende er også T drops, Musikskolens performancekor, der medvirker i Nytårskantaten og synger med på flere sange undervejs, og som også har en lille afdeling helt for sig selv.
Musikskoleleder Gitte Grarup, der er dirigent for T drops er desuden sopransolist ved koncerten.

Desuden deltager Fjordkoret, SAS-koret, korsangere fra egnen, og jazzbandet Mainstream All Stars.

Man vil kunne høre traditionel nytårsmusik af Lumbye og Strauss, klassisk operasang, jazz og et genhør med Michael von Bülows og Bo Davidsens nytårskantate "Sang til lyset", hvori alle de medvirkende deltager.
Dirigenter er Syssen Kappel (Musikskolens violin- og bratschlærer) og Bo Davidsen.
Billetter a 100 kr. kan købes i forsalg hos Thinghøjs Boghandel

T drops backstage