Nodelære for voksne starter 20. oktober

Hold for forældre, der gerne vil kunne hjælpe deres barn med noderne

Musikskolen har fået mulighed for at tilbyde undervisning i nodelære/teori for forældre, som gerne vil kunne hjælpe deres barn med øvning, men ikke har forudsætningerne herfor. På holdet undervises i, hvordan man afkoder et nodebillede: Hvordan læser man en rytme, hvad hedder tonerne, hvad betyder b'er og #'er, hvilken forskel gør taktarten og hvordan kommer man rigtigt ind i melodien. Der spilles ikke på instrumenter og stilles ikke krav til musikalske forudsætninger af nogen art.

Hvor: Musikskolevillaen i Frederikssund, Ved Kirken 5.

Hvornår: tirsdage kl. 18.15-19.45.

Periode: 20. oktober - 1. december begge dage inklusiv. Dog ingen undervisning tirsdag d. 10. november pgra cafékoncert.

Pris: 0 kr.

Forudsætninger: Ingen, ud over lyst til at lære noget om noder og rytmer. Noderne er de samme uanset hvilket instrument, man spiller på.

Antal deltagere: mindst 6 og højst 12.

Tilmelding: email til musikskolens kontor musikskolen@frederikssund.dk hurtigst muligt og senest fredag d. 16. oktober.

Skriv venligst

• "nodelære for voksne" i overskriften samt
  • Navn, mobiltelefon og e-mailadresse på deltager
  • Navn, fag + lærer og gerne elevnummer på barn i musikskolen
  • Eventuelle musikalske forudsætninger (men forudsætninger er ikke nødvendigt!)

Lærer på holdet:Margrethe Fabricius, som underviser på blokfløjte samt i nodelære i Frederikssund.

NBElever i strygerskolen, som skal vente på, at deres forældre er til nodelære, kan vente i lærerværelset i musikskolevillaen.