En nodes dagbog

Musikskolens talentlinie-elever på kursus i komposition

Seks timer en lørdag eftermiddag, så havde seks elever fra Frederikssund Musikskoles talentlinie komponeret et værk til sig selv. Værket hedder "En nodes dagbog" og er skrevet for tre tværfløjter, trompet, trækbasun og cello.

Projektet er kommet i stand gennem KODA skolekontakt, som sidste forår indbød interesserede skoler og musikskoler til at melde sig til komponistworkshop. Man byder ind med en elevgruppe, en beskrivelse af det projekt, man gerne vil lave, og navnet på den komponist, man gerne vil arbejde sammen med, og hvis man bliver udtrukket, er deltagelse gratis.

Frederikssund Musikskoles talent-elever var heldige, og de seks elever havde sammen med komponisten Østen Mikal Ore en inspirerende og lærerig dag, hvor de selv skulle få idéerne og selv vælge, hvilke idéer, der skulle bruges og hvilke, der ikke passede ind i sammenhængen. "En nodes dagbog" forventes opført af eleverne selv til musikskolens store forårskoncert onsdag d. 27. maj i Kulturhuset Elværket.

Komponist-workshop 140309 15   Komponistworkshop 140309 19