Frederikssund Musikskole

MUSIKSKOLENS JULEKONCERTER


Frederikssund Musikskole afholder 2 stemningsfulde julekoncerter i december måned.

Lørdag d. 11. er der stor koncert på Frederikssund Gymnasium kl. 15. Her kan man høre Musikskolens ensembler og orkestre, strygere, slagtøj og blæsere, og der er i dagens anledning også lavet et stort fællesorkester, der spiller et par julenumre arrangeret af Musikskolens guitarlærer Jan Sommer. Der er gratis adgang og Støtteforeningen sælger sandwich, kaffe og julelækkerier.

Onsdag d. 15. kl. 19 er der koncert i Islebjerg kirke, hvor årets absolut smukkeste Luciaoptog kan opleves, nemlig når de næsten 50 korsangere fra Musikskolens juniorkor og ungdomskoret T drops oplyser kirkerummet med stearinlys og pigestemmer som indledning på en koncert, der udover sang også byder på strygerensembler, guitarensemble, tværfløjteensemble og orgelmusik. Her er også gratis adgang.

Musikskolens elever og lærere medvirker desuden ved en lang række andre arrangementer af jule- og nytårsmæssig karakter. Ud over at have sørget for musikalsk stemning ved Torvets juletræstænding i lørdags er Musikskolen repræsenteret ved adskillige små og store arrangementer bl.a. på Sillebroen, på kommunens plejehjem og ved andre kirkekoncerter, f.eks. i både Skibby kirke og Gerlev kirke d. 9. december, i Frederikssund kirke d. 19. og ved en stor nytårskoncert i Frederikssund kirke og menighedshus d. 9. januar.