19. maj 2020

Frederikssund Musikskole - sæson 2020-2021

Der er åbnet for tilmelding til sæson 2020-2021.

Alle kan nu tilmelde sig aktiviteter i Musikskolen. Musikskolen tilbyder undervisning i sang, kor og sammenspil og mange forskellige instrumenter: Violin, cello, klarinet, guitar, klaver, slagtøj, trompet og meget mere. Computer-musikproduktion, bands og Singer-Song Writing, for unge, der har lyst til selv at skrive sange. Der findes bands og orkestre for alle niveauer. Legestuer for forældre og børn. Og som noget nyt: Dramaundervisning i hold.

Sammenspilstilbud er gratis for instrumentalelever. Venskaber opstår, når musikken spiller – ofte også på tværs af alder!

Også for voksne

Musikskolens tilbud er for både børn, unge og voksne.

Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, det er inspirerende – og godt for hovedet! Voksne fra 25 år kan benytte sig af  Musikskolens favorable tilbud ”Voksenkvarter”, der udbydes som instrumentalundervisning på alle instrumenter, og der er mulighed for voksensammenspil.

Find flere informationer her

Herfra er der også link direkte til Billedskolen på Willumsens Museum.

Tilmeldingsfristen er d. 22. juni

Musikskolen overholder de til enhver tid gældende regler om begrænsning af smitte af Corona i forhold til afstandskrav og hygiejne, så elever og lærere trygt kan møde frem.

Pige der spiller på tværfløjte

foto: Sandvær/Price

Laura Linding Abildtrup spiller tværfløjte