Rejsestalden i Jægerspris inviterer til:

"Musik, kunst og folkekøkken"
Folkekøkken, Emma Gad og 1950'erne

Onsdag den 15. marts kl. 17.00 - 19.00

Forældre med børn spiser mad sammen og leger 1950erne

17.00 - 17.30:  Et lille foredrag om bordskik - Hvordan spiste man i gamle dage og hvilke regler gælder i dag?

17.30 - 18.15:  Folkekøkken - her følger vi lidt af de gamle Emma Gad regler.

18.15 - 19.00:  Et musikalsk indslag for alle aldre. Frederikssund Musikskole. Koret T drops, klaver- og violinelever, pianisten Bertha Vidstein og sopranen Gitte Grarup fra Musikskolen står for aftenens musikalske del med fællessang, familie- sanglege og musik og sange fra den tid.

De optrædende er naturligvis klædt i 50er stil, børnene vandkæmmede eller med fletninger.......

Foto: T drops er skolepiger fra 1950erne, og synger både nogle af tidens dydige sange for unge piger - og nogle af tidens moderne rytmer.

Entré: 60 kroner for voksne, 30 kroner for børn inkl. folkekøkken (gryderet, salat og brød).
Drikkevarer kan medbringes eller købes i Rejsestalden.

Billetter tlf. 47 35 27 70

Arrangør:
Kulturhuset Rejsestalden i samarbejde med Frederikssund Musikskole og Gomad Foodtruck and Catering.

Printet fra /Nyheder/Musik-kunst-og-folkekoekken