28. februar 2018

Masser af aktivitet på Musikskolen i vinterkulden

Onsdag d. 7. marts kl. 19 holder Frederikssund Musikskole BANDNIGHT på Elværket i Frederikssund.

Det er de rytmiske bands, der sætter strøm til en rock-aften med musik af Gasolin, Dizzy Miss Lizzy, Steppenwolf og mange flere. Medvirkende er blandt andre Rockkarrusellen, The Furyons og selvfølgelig også Shuffled Cards, der har inviteret Vocalgroup T drops med som kor på et par af deres numre.

Musikskolens Støtteforening sælger forfriskninger og der er gratis adgang til koncerten.

I øvrigt er der masser af aktivitet på Musikskolen her i vinterkulden.
Musikskolens talenthold ”Strygere i 1.” har netop holdt deres første koncert på Trekløverskolen afd. Falkenborg i. Talentholdet udvikler sig helt efter forventning, og alle 22 børn, som startede på holdet sidste sommer er stadig aktive og spiller to gange om ugen, én gang til instrumentalundervisning og én gang til orkestersammenspil.

40 af Musikskolens øvrige yngste og nyeste instrumentalelever er med til Begyndersammenspil i Elværket tirsdag d 6. marts. Her mødes de og deres lærere og øver sammen et par timer hvorefter elevernes familier kommer til en lille koncert.
Begyndersammenspilsdagen er som regel en stor dag for børnene – mange af dem har aldrig før spillet sammen med andre, og det er tit en stor og overvældende oplevelse.

Musikskolens bigband, FM Big Band under ledelse af Ian Price og Jacob Sørensen drager af sted på tur til Tyskland i weekenden 2.-4. marts. FM Big Band skal spille ved koncerter og deltage i workshops - også sammen med andre bands, og de får mulighed for at høre koncerter med andre bigbands og med internationalt kendte, professionelle musikere. Festivalens deltagere fra hele Skandinavien, Estland, Letland, Polen og selvfølgelig Tyskland.

PR fotos v. Sandvær/Price:

1 og 2 fra sidste års Begyndersammenspilsdag, 3: FM Big Band spiller i Tivoli