KulturpasKulturpas til elever i 4. klasse

Alle 4. klasse elever i Frederikssund Kommune får et kulturpas, og er i hele skoleåret udnævnt til kulturpassere.

Du skal bruge passet, når du besøger de mange spændende kultursteder i kommunen. Vi håber, du vil gøre flittigt brug af passet, og at du vil tage din familie og dine venner med, når du i løbet af skoleåret 2013/2014 tager på rejse blandt kulturen i din kommune.

Med passet i hånden er du i hvert tilfælde klar til at gå på opdagelsesrejse, og hvert sted vil du få et stempel i passet som bevis for dit besøg.

I forbindelse med aktivering af passet skal du oplyse dit kulturpas nummer. Det står på første side i passet, hvor der også er plads til dit foto, navn m.v.

HUSK At spørge dine forældre om det er i orden, at vi en gang i mellem sender en mail eller sms om kulturpasset til dig. (Du vil I forbindelse med aktivering af passet blive spurgt om evt. mail eller mobil telefonnummer).

HUSK Hvis du vil være med i konkurrencen om at blive årets kulturpasser, så skal du skrive en lille historie om dine oplevelser og fortælle os, hvornår du har besøgt kulturpasstedet. Husk også at skrive dit kulturpas-nr. Du sender det til kulturogfritid@frederikssund.dk.

Hvis du gerne vil bruge dit Kulturpas i Musikskolen, så ring til Musikskolen på 47 35 12 44 og hør om hvilke muligheder der er.