”T drops and Friends” i Elværket d. 1. juni

Musikskolens performancekor T drops holder den årlige  koncert ”T drops and Friends” i Elværket d. 1. juni kl. 19

I år har koncerten undertitlen ”Lovesongs and other Sweet Stories”, for T drops og korleder Gitte Grarup lover en aften med kærlighedssange, både de glade og de triste og med søde historier af alle salgs.

Vennerne er i år ”Pigekoret”, bandet ”Kamel”, Musikskolens kontrabaslærer Claus Kaarsgaard og duoen ”Duality”.

Billetterne koster 35 kr., i billetten er inkluderet et glas bobler og en lille snack før koncerten, så publikum opfordres til at komme til Elværket i god tid og mærke den forventningsfulde spænding, der hvert år knytter sig til lige netop denne helt særlige koncert.

Det er i øvrigt nu udefrakommende kan blive optaget i T drops. Koret er for teenagepiger og tweens fra 6. klasse, der gerne vil lære at synge og performe, sammen og alene. Når man går i T drops får man regelmæssig solosang, og arbejder seriøst med sin egen stemme og det at stå på en scene, alene og sammen med koret.

Der er åbnet for tilmelding til alle Musikskolens tilbud for børn og unge mellem 1 og 25– se nærmere påwww.musikksolen.frederikssund.dkeller ring for nærmere oplysning på tlf. 47351244.

Printet fra /Nyheder/Koncert-med-T-drops-and-Friends