Kæmpe forårskoncert i Elværket, Frederikssund

Se programplakat

Onsdag d. 28. maj holder Frederikssund Musikskole forårskoncert i og ved Kulturhuset Elværket i Frederikssund. Forårskoncerten kommer til at bestå af i alt seks koncerter af hver 35-45 minutters varighed, og de bliver skiftevis afviklet i Elværkets smukke sal og i et stort koncerttelt, som slås op på Elværkets parkeringsplads til lejligheden.

Det er Frederikssund Musikskoles første forårskoncert siden fusioneringen af den nye kommunes musikskoler i august 2007, og mere end 20 forskellige orkestre, kor, bands og ensembler medvirker.

Også publikum får lov at medvirke, idet dagens tredje koncert i anledning af sangens år indledes med fællessang. Det foregår i salen kl. 18.20.

På Frederikssund Musikskole har eleverne mulighed for at deltage i "medaljejagten", og elever, som i løbet af sæsonen har fået medalje præsenteres ved dagens første koncert. For at få bronzemedalje skal man øve sig hver eneste dag i 100 dage i træk, for at få sølvmedalje 250 dage i træk, og en guldmedalje fås for daglig øvning 500 dage i træk. 500 dage er næsten halvandet år, så det kræver selvsagt en ekstraordinær indsats af såvel eleven som dennes familie at gennemføre. Gevinsten er naturligvis, at man samtidig bliver meget dygtigere til at spille på sit instrument!

Der er gratis adgang til alle koncerter, og man kan komme og høre så mange, man har lyst til. Af hensyn til såvel de medvirkende som det øvrige publikum lukkes dørene dog under koncerterne i salen, så man kan hverken komme eller gå i løbet af den enkelte koncert.

Støtteforeningen for Frederikssund Musikskole sælger mad, drikke, kaffe og kage i koncertteltet til rimelige priser og kontant betaling under hele arrangementet.

Frederikssund Musikskole havde tilmeldingsfrist til sæson 2008-2009 den 7. maj, men der er stadig ledige pladser på de fleste hold og til nogle instrumenter. Nærmere information fås på musikskolens hjemmeside www.musikskolen.frederikssund.dk

Printet fra /Nyheder/Kæmpe-forårskoncert-i-Elværket-28-maj