Julekoncerter 2014

Tirsdag d. 9. december kl. 19 er der koncert i Islebjerg kirke med Luciaoptog og levende lys.
Det er Slangerup Spirekor, Pigekoret og T drops, der synger julen ind.
Desuden medvirker flere af Musikskolens strygerelever som solister og i små ensembler, og der vil også være musik med blokfløjter, tværfløjter og klaverelever.

Lørdag d. 13. december kl. 15 er der koncert på Ådalens skole syd.
Her kan man høre Musikskolens store orkestre: FM Strygerorkester, Blæserorkesteret og FM Big Band.
Musikskolens slagtøjs- og trommeelever præsenterer sig i orkestrene Percussion All Stars og Percussionation.
Støtteforeningen sælger kaffe, julegodter og meget andet lækkert ved denne koncert.

Der er gratis entre til begge koncerter, og alle er velkomne.

På fotoet ses Cassandra og hendes kontrabas – begge er blandt de mange medvirkende ved koncerten lørdag.
Cassandra, uden kontrabas kan man høre tirsdag, hvor hun synger med i T drops juleprogram i Islebjerg kirke.

Stryger 2

Foto: Sandvær/Price, til fri afbenyttelse ved PR