Instrumenter til salg

På denne side kan du være heldig at finde lige det instrument du står og mangler, til en favorabel pris.

Er du vokset fra dit instrument har du mulighed for at sætte det til salg på denne side, og måske finde en køber hos en anden elev i Musikskolen, der lige står og mangler.

Musikskolen har intet med køb/salg at gøre, men siden er ment som en slags opslagstavle elever imellem.

Har du et instrument du gerne vil sælge sendes en lille annonce - Tryk her - Du skal samtidig give Musikskolen besked, hvis/når du har fået solgt dit instrument, så vi kan tage din annonce af igen.

3/4 violin til salg

Kontakt:
Arne Mikkelsen
Englystvej 7
3600 Frederikssund
E-mail acm@shipowners.dk

Sæsonstart udsalg!
Fin gammel ¾ violin sælges nu for 7000 kr.

Det er en "Jacobus Stainer" bygget i Paris af Jerôme Thibouville-Lamy & Cie i 1930'erne. Buen er en Götz, og der følger en KUN skulderstøtte med. Kassen er god og solid, og den har skulderstropper, så man kan have den på ryggen, når man cykler. Vi har købt den hos violinbygger Hjorth i 2006 for 11.050 kr., men han har jo nok haft en avance, som vi ikke kan forvente at få igen, så vi sælger den lidt billigere. Se billed, kom og hør, hvor godt den lyder, og giv et bud.

Du kan også tage den med hjem i en uges tid, og prøve om I bliver venner.

Kontakt:
Susanne Brendstrup
Hindbærvænget 3
3630 Jægerspris

E-mail: sbr@os.dk

Flot 1/2 violin til salg

fra Hertz (Sonore custom class) fra 2008, nypris 6000kr.
Til salg for 4000kr inkl. kulfiberbue, skulderstøtte og kasse.