Har du husket at tilmelde dig?

Nyt i Musikskolen:
Musik på Computer, "Karavanen" og endnu mere solosang til T drops.
Piccolofløjte, hvis fingrene er for små til en tværfløjte og Ukulele,
hvis fingrene er for små til en guitar!

Plakat

Velkommen til en ny sæson med de sædvanlige gode tilbud om musikundervisning - og et par nye!

Instrumentalundervisning: blokfløjte, bratsch, cello, cornet, elbas, elguitar, guitar (evt. ukulele), klarinet, klaver, kontrabas, sang saxofon, slagtøj, trompet, trommesæt, trækbasun, tværfløjte (evt. piccolo), tuba, og violin.

Der er tre Karruseller, som er instrumentalundervisning og sammenspil hver uge:

Musikkarrusel for guitar, violin og blokfløjte for 2. - 3. klasse,
Rockkarrusel for elguitar, elbas og trommer for 4. - 5. klasse og den nye
Karavanen rejser jorden rundt i musikken med instrumenterne klarinet, kontrabas og brugsklaver/trommer og er for 8-11 årige og spiller glad og god rytmisk folkemusik fra hele verden.

Der er sammenspilstilbud og kor for alle alderstrin.
Korskolen tilbyder Spirekor, Pigekor og T drops
T drops får regelmpæssig solosang og arbejder med drama og performance og laver helt specielle koncerter.

Nyt er også Musik på Computer, Musikproduktion. Her kan man lære at lave musik på computer: beats, basgange og melodier, og man lærer om sampling, produktion og meget mere.
Det er ikke et krav at kunne spille et instrument, man skal blot være interesseret i at være musikalsk kreativ på computer.

Musikskolens sædvanlige stab af professionelle musikere og musikpædagoger garanterer for højt fagligt udbytte - og glæde!