Fransk Café d. 19. og BANDNIGHT d. 20 marts

Tirsdag den 19 marts kl. 19 er der Fransk café i Elværket. Musikskolens elever og lærere spiller og synger fransk musik i hyggelig fransk caféstemning.

Der bliver musik af kendte franske komponister, blandt andet hører vi lidt fra Charles-Camille Saint-Saëns` ”Dyrenes karneval”, lidt kendt klavermusik og underfundige sange af Erik Satie og der vil blive fortalt om dansetradition ved det franske hof. Sangerinden Edith Piaf kommer desuden til at fylde en del.

Medvirkende er blandt andre FM Tværfløjteensemble, cello-, blokfløjte- og sangelever samt lærerne Xenia Savery, Marta Kocon, Katrine Munk Rasmussen, Bertha Vidstein og musikskoleleder Gitte Grarup.

Onsdag den 20 marts kl 19 sætter Musikskolen atter strøm til bandinstrumentariet ved en ny BANDNIGHT, igen med Triple Confusion, The Furyons og Shuffled Cards foruden et nyt, spirende band, der får sin ilddåb,

så der bliver skruet op for lys og lyd denne aften – og alle er velkomne.

Der er gratis adgang begge aftener og Musikskolens støtteforening sælger forfriskninger.

Privatfoto:

Sangelev Emma Borre øver på Edith Piaf sange til Fransk café på Elværket den 19.

13. november 2019
Nu er der åbent for tilmelding til Musikalsk Legestue forår 2020