Frederikssund Musikskole

Seks koncerter på fire timer i Elværket

 

Se forårskoncert-plakaten her 

Onsdag d. 27. maj spiller flere hundrede elever på Frederikssund Musikskoles forårskoncert i og ved Kulturhuset Elværket i Frederikssund. Koncerten begynder klokken 17 og er opdelt i 6 mindre koncerter, som spilles skiftevis i Elværkets sal og i et stort telt, som bliver stillet op på P-pladsen til lejligheden. Hver koncert varer 35-40 minutter, og man er velkommen til at komme og overvære så mange eller få koncerter, som man har tid og lyst til.

Undervejs bliver der lejlighed til at høre forskolehold, strygeorkester, en solocellist, en blokfløjtegruppe, en tværfløjtetrio, et basun-ensemble, et guitarorkester, 4-hændigt klaver, et saxofonorkester og en solosanger foruden musikskolens fem faste kor, de to slagtøjsorkestre ”Percussion Young Stars” og ”Percussionation”, Frederikssund-bandet ”Flåede Tomater” og Skibby-bandet ”Band Skybi” samt blæseorkestrene ”Just Brass” og ”Frederikssund Musikskoles Blæseorkester”. Desuden bliver der lejlighed til at høre musikskolens talenthold uropføre deres egen komposition ”Fra En Tones Dagbog”. ”Fra En Tones Dagbog” blev til i marts måned i forbindelse med en workshop med komponisten Østen Mikal Ore og er skrevet for 2-3 tværfløjter, cello, trompet og trækbasun.

Støtteforeningen for Frederikssund Musikskole sælger mad, drikke, kaffe, te og kage under hele koncerten mod særdeles rimelig og kontant betaling, og der er gratis adgang for alle interesserede, så kom og hør, hvad vi kan og få inspiration til, hvad du selv kan lære.