Frederikssund Musikskole afholder årets store forårskoncert

onsdag den 2. juni kl. 17ved Elværket i Frederikssund

Der bliver opstillet et stort telt på P-pladsen ved Elværket, så der kan afholdes koncerter på to scener ved Musikskolens store forårskoncert.

I tidsrummet fra kl.17.00 til kl. ca. 20.30 vil Musikskolens elever og lærere afholde 4 koncerter, på skift inde i Elværkets store sal og i teltet.

I den første koncert i salen vil nogle af de yngste elever optræde, bl.a. med "Sang, spil og bevægelse" og strygerskole 1. I den første teltkoncert underholder bl.a. Blæserorkesteret og slagtøjseleverne.

Ved dagens tredje koncert vil Musikskolens bratschlærer, Syssen Kappel dirigere uddrag af "Det første og det sidste", det store projekt, som Musikskolen lavede tidligere på foråret i samarbejde med Jægerspris skole og Oppe Sundby skole.

Ved forårskoncerten er det dog ikke folkeskoleeleverne, men Musikskolens 5 kor, de fire juniorkor og ungdomskoret, T drops, der vil synge de dejlige sange af Michael Bojesen og Cecilie Engelbreckt Heick. Det er stadig de ca. 40 elever og lærere i Musikskoleorkesteret, der spiller akkompagnementet, som guitarlærer Jan Sommer har arrangeret. Og ved den 4. og sidste koncert er det Musikskolens 4 rytmiske bands og Big bandet, der giver den gas i teltet.

Musikskolens støtteforening sælger kaffe/te, kage og lette retter ved arrangementet.

Der er gratis entre, og garanteret god og glad stemning!!