Den levende musikskolefolder er på gaden

Frederikssund Musikskole præsenterer næste sæson med Danmarks første levende musikskolefolder!

Onsdag d. 30. april åbnede Frederikssund Musikskole for tilmelding til sæson 2014-2015.

I dén forbindelse udsendte Musikskolen Danmarks første levende musikskolefolder.
"Luk op for musikken" står der på forsiden og folderen præsenterer 11 fine billeder af Musikskoleelever- og lærere. Ved hvert billede er der en QR kode, og scanner man dén bliver billederne til levende musik. Hvert billede bliver til en lille film fra dagligdagen i Musikskolen. Man kan opleve hvordan undervisningen foregår, elever og lærere fortæller om arbejdet med musikken og der er også et par live optagelser af koncerter. "Det er næsten ligesom i Harry Potter, at billederne kan blive levende," fortæller Musikskoleleder Gitte Grarup. Man kan få et godt indtryk af nogle af Musikskolens mange tilbud ved at se de små film.

Kan man ikke scanne med sin telefon eller tablet kan man se alle filmene på Musikskolens hjemmeside www.musikskolen.frederikssund.dk, hvor man fra 30. april til 27. maj kan tilmelde sig næste års undervisning.

Forside folder 2014-2015  Sandvær/Price Production

Folderen kan rekvireres ved henvendelse på Musikskolen.