30. november 2016

DECEMBER I MUSIKSKOLEN 2016

Musikskolens blæserelever sørgede for at bringe gågaden i rette musikalske julestemning, da Borgmesteren tændte det store træ ved Vandkunsten i sidste uge.

Har man lyst til mere julemusik spiller Musikskolens Blæser- og Harmoniorkester til "Jul på Færgegården" søndag den 11 . december kl. 12.00.

I Islebjerg Kirke tirsdag den 13. december kl. 19.00 kan man opleve Musikskolens kor bære levende lys gennem kirken i det traditionsrige Luciaoptog, og ved samme koncert spiller bl.a. også Strygerorkestret, Kammerensemblet, Tværfløjteensemblet, Blokfløjteensemblet og forskellige solister. Desuden opføres en lille julesuite, "Kom, I hyrder" skrevet af Musikskolens huskomponist Jan Sommer. Suiten er skrevet til Musikskolens teenagekor, T drops, samt et lille ensemble bestående af nogle af Musikskolens lærere og videregående elever, og det dirigeres af Tina Lohmann.

Der er gratis entré til begge arrangementer.

På billedet ses medlemmer af FM Blæserorkester på sidste fredags optog gennem gågaden i Frederikssund, med susafonen, Ian Price

Foto: Jacques Duelund Mortensen