Cafékoncerter i Elværket 11. og 13. november

Den 11. og 13. november er Frederikssund Musikskole igen i Elværket i Frederikssund med to cafékoncerter.

Tirsdag d. 11. november indleder et lille til lejligheden sammensat ensemble koncerten med en samling melodier fra Tschaikowskijs berømte balletmusik til "Nøddeknækkeren". Ensemblet består af i alt 10 elever, som spiller, violin, cello, tværfløjte, klaver og saxofon, og desuden medvirker en sangelev som fortæller.
Bagefter overtager en gruppe violin-elever scenen, og senere bliver der lejlighed til at høre blokfløjte, tværfløjte, solosang og et solostykke for cello af Bach.

Torsdag d. 13. november er det elever fra musikskolens rytmiske afdeling, der giver koncert. Musikken leveres dels af bands fra Skibby og Frederikssund og dels af nogle af musikskolens ældste sangelever. Der bliver også lejlighed til at høre musik for elguitar.

Begge koncerter begynder kl. 19.00, og der er gratis adgang for alle interesserede. Hver koncert varer en times tid, og som altid sælger Støtteforeningen for Frederikssund Musikskole kaffe, te, sodavand og kage til særdeles rimelige priser under koncerterne.

Musikskolens næste cafékoncerter er i begyndelsen af februar.

Printet fra /Nyheder/Cafékoncerter-i-Elværket-11-og-13-november