Cafékoncert med jubilæumsgæster 10. november kl. 19.00

Så er der kun en uge til sæsonens første cafékoncert i Kulturhuset Elværket i Frederikssund. To skoleklasser fra Marbækskolen i Skibby optræder som gæster ved cafékoncerten. Det er 2.a og 2.b, som har vundet konkurrencen om at skrive den bedste 200 års jubilæums sangtekst til melodien til "Hist hvor vejen slår en bugt".
En del af præmien er, at de vindende klasser skal opføre sangen akkompagneret af et 11 elever stort musikskoleorkester, som er sat sammen til lejligheden. Koncertopførelsen bliver desuden optaget på video.

Ud over jubilæumssangen byder cafékoncerten på violinorkester, solister på violin, bratsch og cello, en tværfløjteduo, klaversolister og elever på trompet og trækbasun.
Der er gratis adgang for alle interesserede til koncerten, som varer en times tid, og Støtteforeningen for Frederikssund Musikskole sælger kaffe, te, sodavand og kage til yderst rimelige priser.