Musikskolen holder Café i Elværket

Tirsdag d. 24. marts kl. 19 er der Café i Elværket med Frederikssund Musikskoles elever.
4-Strings, Musikskolens "yngste" strygerorkester spiller, og man kan også høre violin-, klaver og guitarsolister.
De spiller også sammen i små ensembler, og musikken bliver alsidig og varieret, både klassisk og rytmisk.

Musikskolens støtteforening sælger hjemmelavet kage, kaffe og te til arrangementet, og der er gratis entré.

Musikskolens mange elever kommer fra hele kommunen, fra Slangerup i nordøst til Skibby i sydvest. Musikskolen underviser de yngste elever på stort set alle kommunens folkeskoler, og når eleverne bliver øvede - og/eller store nok spiller de sammen på nogle af de største og mest centralt beliggende af skolerne. Det er bl.a. nogle af disse BANDs og sammenspilshold, der kan opleves de to aftner i Elværket.