Musikskolen holder Café og BANDNIGHT i Elværket

Tirsdag d. 12. november kl. 19 er der Café i Elværket.

Musikskolen byder på en aften med guitar, klaver og strygere.

Medvirkende er Strygerensemblet 4Strings, der spiller musik af bl.a Pachelbel, og violineleverne Ellvira og Sille spiller musik af Bartok og Grieg.

Blokfløjteensemblet spiller musik af de ungarske komponister Zoltan Kodaly og Tamas Daroci Bardos.

Publikum kan også møde Guitarorkesteret 6-løberne, der blandt andet spiller Beethoven og så en del klaversolister, der spiller et blandet repertoire af børnesange, folkeviser og små klassiske stykker.

Onsdag d. 13. november kl 19 er der BANDNIGHT med flg. bands: Rocky Mountains, The Furyons, Tråd, Shuffled Cards og Triple Confusion:

Her kan publikum høre rockmusik i alle genrer, og der er skruet op for både den fede rytme, det lækre lys og den gode stemning.

Der er gratis entré til begge koncerter og Musikskolens støtteforening sælger kaffe, te og kage.

Foto: Sandvær/Price

Trommeeleven Sebastian M. Lund ved en tidligere BANDNIGHT på Elværket.

13. november 2019
Nu er der åbent for tilmelding til Musikalsk Legestue forår 2020