Musikskolen inviterer til to koncerter i uge 47

Frederikssund Musikskole holder café i Skibby Kino d. 18. november kl. 19

Tirsdag d. 18. november, i  Skibby Kino, spiller nogle af Musikskolens guitar- violin- og klaverelever og det lille strygerorkester ”4-strings”.

Det bliver en alsidig aften med musik af bl.a. Bach, Bartok, John Lennon og Kim Larsen.

Støtteforeningen sælger kaffe, te og kage, og der er gratis entre til begge koncerter.

Musikskolen er godt i gang med sæson 2014-2015. Der er masser af musikalsk og kreativ aktivitet i gang, hver uge, alle de steder, Musikskolens lærere underviser og spiller med de mange elever.

Er man nysgerrig kan man orientere sig om Musikskolen i den lille levende folder, som udkom i april dette år, ”Luk op for musikken”. Heri findes tolv fotos af forskellige musikskole-aktiviteter, og scanner man med qr-kode scanner bliver billederne levende og med lyd. Folderen er den første ”levende” musikskolefolder i Danmark, men næppe den sidste.
Samtlige små film kan også ses på
www.musikskolen.frederikssund.dk.

Her kan man også finde yderligere oplysninger om Frederikssund Musikskole og se hvilke fag, der endnu har få ledige pladser i denne sæson.

Violin