Tirsdag d. 18. marts kl. 19 inviterer Frederikssund Musikskole til café i Rejsestalden i Jægerspris.

Det er Musikskolens guitar-, stryger- og klaverelever, der optræder som solister, i små ensembler eller orkestre. Tilhørerne får bl.a. fornøjelsen af Strygerskolens 4-strings ensemble. Dette yngste strygerskoleorkester har alle strygerinstrumenter med som medlemmer både violin, bratsch, cello og kontrabas. Ensemblet spiller musik af Grieg og Blackwell.

Musikskolens lærere og elever lover en aften med meget blandet og iørefaldende musik, både i den klassiske og rytmiske genre, hvor der sluttes af med sang og guitar i nummeret "Laugh n' a ½" af D:A:D.

Alle er velkomne - der er gratis entré og Musikskolens Støtteforening sælger kaffe, te og hjemmebagt kage.

guitar m.m.    Foto: Arnasson.dk

Forrest er det Jakob på guitar, og bagved fra venstre mod højre skimtes Silas og Sofie på blokfløjte og Asta med celloen ved en tidligere sammenspilskoncert i Musikskolen