Musikskolens bigband deltager i workshop i Tyskland

D. 4 marts kl. 06.00 om morgenen drager FM Big Band til Neubrandenburg i Tyskland, for frem til d. 6.at deltage i en  international workshop for unge musikere og bigbands.

Bigbands fra hele Europa deltager i denne workshop-festival, og de lærere, der underviser på workshoppen

er blandt de dygtigste i Tyskland indenfor bigband-genren.

Alle bands deltager både i gruppespil og koncerter i løbet af festivalen, så der vil være rig lejlighed til at hente inspiration såvel for den enkelte som for hele FM Big Band.

FM Big Band er efterhånden et yderst veletableret band, der spiller i mange sammenhænge – for nylig spillede bandet op til dans i Elværket ved Musikskolens nytårskoncert.

Bandet består af ca. 25 blæsere, tromme- og slagtøjselever, og der er selvfølgelig også en god bassist med – desuden har bandet sin helt egen medspillende sanger, idet Christina Hansen, saxofonist i bandet også hører til blandt Musikskolens mest talentfulde sangelever, og sejt er det, når hun, ind imellem sit engagement i saxofongruppen rejser sig, griber mikrofonen og synger en sang.

Orkesterlederne er Ian Price og Jacob Sørensen, og med på turen rejser også Musikskolens kontrabaslærer, Claus Kaarsgaard.

Printet fra /Nyheder/Big-Band-Tour-2016