01. marts 2017

Begyndersammenspil og Jazzaften Tirsdag d. 14. marts

Musikskolen giver den gas tirsdag d. 14. marts.

Om eftermiddagen mødes ca. 40 begynderelever i Elværket og spiller sammen - sikkert for allerførste gang - i et stort orkester med en rigtig dirigent, nemlig Musikskolens strygerskoledirigent, Tina Lohmann.

Elever og lærere mødes og øver sammen fra kl. 15.15, og kl. 17 lukkes forældre og pårørende ind og får lov at opleve en lille koncert! Musikskolens Støtteforening har sørget for, at der så kan købes lidt aftensmad, denne gang pizza. Til aftensmaden fortæller Musikskoleleder Gitte Grarup lidt om Musikskolen, og der er fællessang og endnu en lille koncert spillet af øvede elever.

Kl. 19.30 er der så Jazzaften.

Her kan man høre Musikskolens Jazzband ved kontrabassisten Claus Kaarsgaard og så er det en stor aften for det velspillende FM Big Band, der har forberedt et langt og groovy sæt. Bigbandet har indbudt gæster – deres gode venner fra Allerød Musikskole, All Red Bigband, som FM Big Band har spillet sammen med ved flere lejligheder, sidst ved Snake City Festival i august 2016.

Der er gratis entre til Jazzaften, og Musikskolens Støtteforening sælger forfriskninger.