Begyndersammenspilsdag

I går d. 20. januar var der Begyndersammenspilsdag i Elværket, hvor ca. 40 af Musikskolens "nyeste" elever mødtes til deres første sammenspils-oplevelse. De var til en rigtig orkesterprøve, hvor de mødte en rigtig dirigent, og for første gang mærkede, hvad det vil sige at spille sammen med andre, der kan spille på instrumenter.

Klokken 17 var der en lille koncert, og den var velbesøgt, 250 mennesker var mødt op, forældre, søskende, bedsteforældre og venner. Begynderorkestret spillede hele fire numre, og det gik godt.

Efter koncerten solgte Støtteforeningen aftensmad, og flere end 100 mennesker havde valgt at spise med og høre den fine Taffelmusik, som nogle af Musikskolens øvede elever stod for. På billederne ses elever og lærere under prøven før koncerten,

Musikskolens Tværfløjteensemble, der spillede nytårsmusik, og det spisende publikum.

For begyndereleverne var det en stor oplevelse - og den form for oplevelse venter dem jo mange gange i Musikskolen, hvor sammenspil er prioriteret for alle aldersgrupper.

001 Prøve  002
  003   004