Begyndersammenspilsdag Tirsdag den 5. februar 2013

Elværket, Frederikssund

Tirsdag d. 5. februar holder Musikskolen sammenspilsdag for nye instrumental-elever.
Vi laver et stort fælles orkester, som skal spille en lille koncert for forældre og pårørende.

Bagefter er der orientering om Musikskolen og dens mange muligheder og senere vil nogle af Musikskolens øvede elever spille lidt for os.

Musikskolens Støtteforening sælger sodavand samt kaffe/te og kage fra kl. 16.30, og aftensmad fra kl. 17.15, og sørger for frugt og juice til de spillende børn inden koncerten.

Dagen har flere formål:

• Eleverne møder andre musikskoleelever og får oplevelsen af at spille i et orkester.
  • Forældrene får lejlighed til at høre deres børn spille sammen med andre.
  • Forældre og elever får lejlighed til at høre mere om Musikskolen og de muligheder den rummer.
  • Elever og forældre hører øvede musikskoleelever spille.
  • Forældrene møder nogle af Musikskolens lærere.

Program for dagen:

15.00 Eleverne, mødetid på Elværket.

15.15 -16.45 Eleverne holder prøve m. dagens dirigent, guitarlærer Jan Sommer

16.30 Salg af kaffe, te og kage v. Musikskolens støtteforening i cafeén.

17.00 Minikoncert for forældre og andre pårørende.

17.15 Salg af aftensmad v. Musikskolens Støtteforening.
Fællessang og orientering om hverdagen og mulighederne i Musikskolen v. Musikskoleleder Gitte Grarup

18-18.30 Minikoncert med øvede elever

Arrangementet erstatter den normale soloundervisning i uge 6 for de inviterede elever.

På glædeligt gensyn

Musikskolen