Musikskolen holder  BANDNIGHT i Elværket

Onsdag d. 25. marts kl. 19 - bliver der sat strøm til Elværket , når Musikskolen holder BANDNIGHT med de velspillende rytmiske bands, bl.a. "Flåede tomater" og "Snake Charms".

Musikskolens støtteforening sælger hjemmelavet kage, kaffe og te til arrangementet, og der er gratis entré.

Musikskolens mange elever kommer fra hele kommunen, fra Slangerup i nordøst til Skibby i sydvest. Musikskolen underviser de yngste elever på stort set alle kommunens folkeskoler, og når eleverne bliver øvede - og/eller store nok spiller de sammen på nogle af de største og mest centralt beliggende af skolerne. Det er bl.a. nogle af disse BANDs og sammenspilshold, der kan opleves de to aftner i Elværket.

TV Nordsjælland var forbi, se Musikskolens optræden sidst i udsendelsen - tryk her