Babymusik i Musikskolen
Musik for babyer (1-12 måneder) og deres forældre

Musikundervisning med en professionel musikpædagog fra Frederikssund Musikskole.

Babymusik er musikalsk samvær under ledelse af en musikpædagog, og er ment som inspiration til at fortsætte det musikalske samvær hjemme. Gamle børnesange vil blive genopfrisket og suppleret med nye, og der gives idéer til leg og improvisation til dagligdagen med baby.
Større søskende henvises til Musikskolens øvrige forældre barn hold, hvor der stadig er få pladser på Legestuehold, SSB og Rytmusik.

Tid og sted: Ådalens skole, afd. syd, Roskildevej 160 D, 3600 Frederikssund (tidligere Oppe Sundby skole),
Aulaen, bygning F

Mandag kl. 14.00 - 14.45
8 gange, start 9. januar 2012

Kr. 375 for barn + voksen

Tilmelding: senest den 2. januar 2012 via
www.musikskolen.frederikssund.dk

Deltagerantal: 6-12 babyer

Lærer:
Undervisningen varetages af Karin Havsager, som også underviser i daginstitutionerne, små skolebørn og musikalsk legestue.