Musik for babyer (1-12 måneder) og deres forældre

Tilmelding:
  Tryk her - Tilmelding senest den 12. oktober 2011.

Tid og sted: Frederikssundhallen, Dansesalen - Tirsdage kl. 12.00 - kl. 12.45

Periode: Hvert hold strækker sig over 8 gange. - Første hold med start 25. oktober 2011.

Pris: kr. 375 for barn + voksen

Spørgsmål: Vedrørende undervisningens indhold rettes til læreren Karin Havsager på 26 13 96 08. Spørgsmål vedrørende indmeldelse og betaling rettes til Musikskolens kontor, telefon 47 31 12 44.

Hvorfor musikundervisning?

Musik og sange stimulerer barnets sanser og den sproglige og motoriske udvikling. Desuden kan man lave masser af sjov med lyde, bevægelser og rytmer, og barnet vil hurtigt lære at genkende den sang, du bruger, når det er tid til at sove, skifte ble eller lege.

Frederikssund Musikskole tilbyder babymusik for babyer på 1-12 måneder og deres forældre. Deltagere fra andre kommuner er volkomne, såfremt der er ledige pladser på holdet.

Babymusik er ikke musikundervisning i traditionel forstand, men musikalsk samvær under ledelse af en musiklærer, g undervisningen kan bruges som inspiration til at fortsætte det musikalske samvær hjemme. Gamle børnesange vil blive genopfrisket og suppleret med nye, og du kan hene idéer til, hvordan du selv kan finde på og improvisere med sang og bevægelse, mens du ammer, giver flaske, skifter eller leger med din baby. Større søskende henvises til Musikskolens øvrige forældre barn hold.

Lærer: Undervisningen varetages af Karin Havsager, som også underviser i daginstitutionerne, små skolebørn og musikalsk legestue.