Anderledesuge i uge 17
og Koncert i Elværket og Åbent Hus i Musikskolen lørdag d. 29. april kl. 11

I uge 17 holder Frederikssund Musikskole Anderledesuge, som afsluttes med koncert og Åbent Hus lørdag d. 29. april kl. 11

Det meste af den almindelige undervisning er aflyst til fordel for en helt masse anderledes aktiviteter for Musikskolens elever, bland andet ekstra sammenspil og udflugter.

De yngste elever skal spille folkemusik fra det meste af verden; der er guitarworkshop, sangerworkshop, klaverworkshop og ekstra tværfløjtesammenspil.

Nogle af klavereleverne skal på udflugt til pianoværkstedet i Ølstykke. Det kan være spændende for eleverne at få kendskab til, hvordan et klaver er bygget og hvordan det egentlig frembringer toner. Siden får klavereleverne mulighed for at prøve at spille orgel, som jo minder en del om klaver, men dog er helt anderledes, de skal besøge kirkeorgelet i Frederikssund kirke.

Elguitaristerne holder guitarclinics og alle Musikskolens bands skal lave indspilninger af nogle af sæsonens hits i Musikskolens lydstudie.

Der er også arrangeret en tur til Musikmuseet i København og nogle af de ældste elever skal på rundvisning i DR Koncerthuset, hvorefter de skal overvære en generalprøve med DR Symfoniorkesteret.

Der er desuden en tur til Det Ny Teater og forestillingen "Chicago".

Strygerskolens ældste elever afholder Strygercamp og blæserne og tromme-slagtøjseleverne skal f.eks. lave en stor "drumline" med "Ghostbusters" - disse indslag kan man høre, når Strygerskolen og "Ghostbusters-holdet" optræder på formiddagskoncerten på Elværket lørdag d. 29. april kl. 11.

Efter den korte koncert på Elværket åbner Musikskolen dørene til lokalerne på Trekløverskolen afd. Falkenborg og her er alle velkomne til at prøve instrumenter: violin, guitar, trompet, trommer og meget andet. De fleste af instrumenterne, man kan prøve d. 29. april, kan man få undervisning i på næsten alle kommunens folkeskoler også i Jægerspris, Slangerup eller Skibby, så der er god grund for alle til at komme forbi.

Der er Åbent hus i Bakkebo, Musikskolevillaen og G fløjen på Trekløverskolen afd. Falkenborg frem til kl. 13.00. Kontoret er også åbent for spørgsmål/henvendelser om praktiske ting i dette tidsrum.

Der åbnes for tilmeldingen til sæson 2017/2018 i løbet af Anderledesugen og tilmeldingsfristen er d. 29. maj 2017.

Alle er velkommen og der er gratis entre d. 29., både til den lille koncert og til instrumentprøvningen.

David, hvis band, Shuffled Cards skal lave indspilning i Anderledesugen

Mikkel på trompet, der skal medvirke i ”Ghostbusters” i Anderledesugen