Alsang på Torvet, Frederikssund bymidte

Onsdag d. 14. maj 2008, kl. 16.30-17.15

Musikskolen har sammen med Musik over Broen, og Kultur-og fritidssekretariatet arrangeret fyraftens-fællessang på Torvet. Ideen er udsprunget af "sangens år - initiativet", www.sangenssaar.dk

Der bliver fællessang akkompagneret af musikskolens blæserorkester, ledet af Jacob Sørensen og der vil være flere af kommunens kor til stede, som vil hjælpe med at synge for. Musikskolens kor medvirker også.

Der vil blive sunget kendte sange som bl.a. "Jeg ved en lærkerede", "Danmark, nu blunder den lyse nat", "Papirsklip" og "With a little help from my Friends".

Arrangementet er for alle, og musikskolen håber med de øvrige arrangører, at rigtigt mange har lyst til at komme og synge med. Vi regner især med at se en masse musikskoleelever og deres forældre.

Printet fra /Nyheder/Alsang-på-Torvet-Frederikssund-Bymidte-14-maj